Kleurrijk medicijn

 

Kinderen weer lekkerder in hun vel krijgen na een vervelende periode thuis, op school of in het ziekenhuis. Creatieve Communicatie & Coaching kan hierbij helpen.

Wanneer u of uw kind, of één van de andere gezinsleden, een maand na een nare gebeurtenis nog steeds last heeft van angstige gevoelens, verdriet of boosheid. Slecht kan genieten, weinig interesse toont voor leuke dingen of het beperkt bij de dagelijkse bezigheden?

Denk dan eens aan de verwerking van deze gebeurtenis op een creatieve manier. Naar wens stellen we een activiteit samen voor het kind, uzelf of het hele gezin.

 

Heeft u een speciale wens? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom Be-Tekenen

Grenzen stellen en bewaken, werken aan het zelfvertrouwen, kwaliteiten en talenten ontdekken, ruzie maken op papier en het natuurlijk weer goedmaken. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden van het tekenaanbod in de verrassende tekenlessen.

 

Kinderen weer lekkerder in hun vel krijgen na een vervelende periode thuis of op school, bijvoorbeeld bij pesten, na echtscheiding, ziekenhuisopname, verlies of afscheid van een dierbare.

 

Tekentherapie kan hierbij helpen. Dit kan ook bij u op school!

Kijk voor meer informatie bij tekentherapie.

 

Kleur je leven

“Uw kind in het ziekenhuis, wat een zorg! Niet alleen voor uw kind, maar het hele gezin staat op zijn kop. De ene ouder slaapt in het ziekenhuis, terwijl de ander de zorg voor de andere kinderen op zich neemt. Heen en weer reizen, anders eten, wisseling van de wacht. Minder aandacht voor broertjes en zusjes, lastiger samen de zorgen te delen en ga zo maar door. Het kind zelf moet van alles doorstaan in het ziekenhuis, vele dokters aan het bed, prikken, medicijnen, een hoop toeters en bellen. Wanneer het allemaal goed afloopt lijkt de rust weergekeerd en pakt iedereen de draad weer op! “

 

Denk eens de verwerking van deze nare gebeurtenis op een creatieve manier. Naar wens stellen we een activiteit samen voor het kind, uzelf of het hele gezin.

 

In de regio Rotterdam kom ik graag naar u toe.

Krachten bundelen

Ieder mens wil gehoord, gezien, begrepen en (aan)geraakt worden.

Ik geloof in samenwerken met anderen om iemand zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Iedereen met zijn/haar eigen expertise om elkaar aan te vullen en zodoende krachten te bundelen.

Samenwerkingspartners: