Select Page

Welkom

Kinderrijk

Kinesiologie

Köken

Over mij

De drie pijlers voor een gezonde leefstijl.
Gezond eten, regelmatig bewegen en ontspannen.

Wanneer liep je voor het laatst op je blote voeten buitenshuis? Heb je touwtje gesprongen, hoog geschommeld, zomaar met je handen in de aarde gewroet of buiten gelopen zonder paraplu in een erge hoosbui? Ruik je nog wel de heerlijke geur van de natuur in de verschillende  jaargetijden? Zie je de kleine insecten druk aan het werk wanneer je buiten loopt? Voel je de wind door je haren op een stormachtige dag?  Proef je de regendruppels wel eens? Pak je wel eens spontaan je picknickkleed om ergens in het gras te genieten van een goed  boek en een lekkere versnapering? Ben je je er nog wel bewust van wat je in je mond stopt?

Kijk, hoor, ruik, proef en voel weer eens met de verwondering van een kind. De natuur biedt alles wat we nodig hebben.

Naast tekenen is lekker en gezond eten (koken) mijn favoriete bezigheid. Ik vind het belangrijk dat steeds meer mensen zich ervan bewust zijn welke voedingsmiddelen ze nuttigen en wat de invloed ervan is op hun lichaam, gedrag en onze leefomgeving. Steeds meer mensen in mijn directe omgeving hebben klachten door de vele “chemische” toevoegingen aan ons voedsel. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als een echte voedingsdetective, veel gelezen en uitgeprobeerd. De pakjes en zakjes zijn verbannen uit ons huis, op tafel staan zoveel mogelijk natuurlijke producten (bij voorkeur biologisch / ecologisch). Ik vind het een sport steeds creatiever te worden en steeds eerlijker te eten en ook anderen hiervan bewust te maken.

Hoe Creatieve Communicatie hierbij kan helpen?

Aan de hand van de verschillende leefstijlgebieden brengen we op een creatieve manier in beeld waar je behoefte ligt, wat daarin nog lastig is en wat jou hierbij kan helpen. We zorgen ervoor dat je lekker in je vel komt door de touch for health spierentest, -correctie en balans en ik denk graag met je mee om bepaalde gewoontes in jouw voeding te veranderen op weg naar een gezondere leefstijl.

Aan de hand van een zelfgemaakt visionboard en doelenplan kun jij stap voor stap op weg. Zorg goed voor jezelf en kom in beweging!